Uitnodiging 4 mei 2018 Dodenherdenking

Published by admin on

Bij deze uitnodiging van de burgemeester, willen wij jullie graag nog even op het volgende attent maken.
Op 4 mei 2018 is de Dodenherdenking dit jaar nog in het Stadspark, wij zouden jullie hiervoor graag willen uitnodigen. Indien je mee wilt met de stille tocht ben je welkom rond 19.00 uur in Wooncentrum de Uiterton alwaar vertrek naar het monument start om ongeveer 19.15 uur.
Bij voldoende aanmeldingen voor de herdenking zullen proberen om een gereserveerde plek voor de Lelystadse veteranen te creëren.
Tevens zoeken wij personen die zo mogelijk ons willen ondersteunen op deze dag met enkele hand en span diensten te willen verrichten t.b.v. het comité. Wij zouden het zeer op prijsstellen als enkelen van jullie (uniform of baret geen bezwaar) ons zouden willen ondersteunen bij ontvangst en placeren van bezoekers en genodigden.

Er is een facebook pagina en een website pagina voor de veteranen Lelystad, ( Facebook Lelystadse veteranen en website Veteranenlelystad.nl). Facebook is een besloten pagina voor de veteranen om onderling informatie uit te wisselen. Op de website kunt u informatie vinden voor en over de veteranen van Lelystad. (wij zoeken nog content om de website aan te vullen)
Vanuit het comité sturen wij ook mailingen over activiteiten en informatie (bijvoorbeeld over de maandelijkse veteranen ontmoetingen), ons adressen bestand is daar in tegen nog niet compleet dus stuur ons uw mailadres, zodat je op de hoogte kan blijven.
Mocht je niet in de gelegenheid te zijn om op 4 mei aanwezig te zijn dan hopen wij jullie graag te ontmoeten op 9 juni 2018 tijdens de Lelystadse Veteranen Lunch in het stadhuis van Lelystad.
Met vriendelijke groeten,
Tony (A) Merkelbach

Voorzitter 4,5 mei en veteranen comité Lelystad

Tony Merkelbach Bart Visscher

Categories: 4/5 Mei