Coronamaatregelen

Gepubliceerd door Jan Leenheer op

Informatie aan de veteranen van Lelystad in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus.

Lelystad 24-03-2020

Beste veteranen,

Zoals jullie hebben vernomen via de media, zijn alle evenementen en samenkomsten van personen en groepen tot 01-06-2020 verboden en worden zij dus gecanceld.

Natuurlijk zullen wij ons moeten houden aan de regels en verordeningen omtrent de Corona crisis en de maatregelen die ons vanuit Den Haag en de gemeente Lelystad worden opgelegd.

Hieronder de bijzonderheden over de bijeenkomsten die voor de komende maanden gepland zijn:

  • De eerste vrijdag van de maand hebben wij normaal onze veteranen ontmoetingsavond in ons VOC, Kempenaar 01-22. De ontmoetingsavonden op 3 april en 1 mei komen te vervallen. Na 1 juni nemen we de beslissing of 5 juni kan doorgaan.
  • 4 mei Dodenherdenking locatie Stadspark. Mogelijk dat er door de gemeente lelystad met een kleine delegatie (Max. 10 personen) een krans gelegd gaat worden, maar zeker geen grote groepen.
  • 5 mei Bevrijdingsdag festiviteiten en concert in de Agora, deze zijn gecanceld.
  • Voor wat betreft de gemeentelijke veteranendag welke op 13 juni 2020 gehouden word, zullen we even moeten afwachten op de beslissing, die de komende periode door de gemeente Lelystad genomen wordt.

Het is niet anders, we zullen met z’n allen door deze moeilijke tijd heen moeten zien te komen. Laten we met z’n allen de regels die vanuit Den Haag zijn opgesteld opvolgen om zodoende het Coronavirus een halt toe te roepen. Ook al kunnen we fysiek elkaar niet of moeilijk ontmoeten, we kunnen wel contact houden via Facebook, Veteranen Lelystad, de website van de Stichting Veteranen Lelystad www.veteranenlelystad.nl , via de mail veteranenlelystad@gmail.com of per telefoon. Laat weten dat je er bent en probeer elkaar waar het kan te helpen. We hebben met elkaar voor hetere vuren gestaan. Weet dat je niet alleen staat en opgeven is geen optie.

Houd de komende weken de website van de Stichting Veteranen Lelystad regelmatig in de gaten. Wij zullen de informatie die ons bereikt vanuit Den Haag of vanuit de gemeente lelystad met jullie via de website delen.

Ik wens jullie allen, met jullie geliefden veel gezondheid en wijsheid toe in deze moeilijke tijd en ik hoop jullie allemaal binnenkort gezond en wel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Harry Hanenburg

Adjudant b. d.

Voorzitter Stichting Veteranen Lelystad