Gezellige avond 07-10-2022

Published by Jan Leenheer on

Unit Victor komt op bezoek

Tijdens onze inloopavond op 7 oktober krijgen we bezoek van twee leden van de stichting Unit Victor. Deze stichting heeft een gelijknamige app, waarover ze wat komen uitleggen. Voor onze stichting, en voor jou als individueel lid van onze stichting, is dit erg belangrijk. Vanaf nu kondigen we onze activiteiten namelijk ook aan in de app Unit Victor. Sterker nog: wanneer je nu in de app kijkt, dan vind je de inloopavond van 7 oktober al terug onder het kopje ‘Evenementen’.

Het gebruik van de app biedt voor ons als stichting, én voor onze individuele leden een aantal voordelen. Daarom komen Bas Zonderzorg en Ronald Hoevenaars van Unit Victor 7 oktober kennismaken en uitleg geven over de app. Om hun komst voor te bereiden, willen we jullie vragen om de app alvast op je telefoon te installen via deze link, en je eenmalig te registreren met je veteranenregistratienummer. Eventuele vragen met betrekking tot het gebruik van de app kunnen zij dan tijdens onze inloopavond beantwoorden.

Het gebruik van de app is volledig gratis en veilig, dankzij de eenmalige registratie met je nummer van het Veteraneninstituut. We hopen jullie allemaal te zien op 7 oktober en we kijken uit naar de komst van Ronald en Bas. Tot dan!


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *