Voor onze watermensen(marine)

Published by Jan Leenheer on

Veteranendag CZSK

Ook toegankelijk voor alle CZSK medewerkers.

Donderdag 7 juli organiseert het CZSK voor haar veteranen, de Veteranendag Koninklijke Marine in Den Helder. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement bedankt het CZSK haar veteranen voor hun inzet, nu en in het verleden. Traditiegetrouw reizen zo’n 3.000 CZSK veteranen af naar de marinebasis in Den Helder, om oud collega’s te ontmoeten en gezamenlijk herinneringen op te halen.

CZSK hecht veel waarde aan deelname van CZSK-veteranen aan deze dag. Veteranen mogen trots zijn op de veteranenstatus en het werk dat ze in bijzondere omstandigheden hebben uitgevoerd namens Defensie. Op deze dag staan ontmoetingen tussen veteranen en actief dienend personeel centraal, ieder met eigen ervaringen uit zowel het heden als het verleden.

Aanmelden:

Veteranen buiten dienst dienen zich bij het Nederlandse Veteraneninstituut aan te melden via “Mijn NLVi”, per post zal de officiële uitnodiging toegestuurd worden.

Actief dienend personeel die deze dag wil bezoeken en van een lunch wil genieten, kan zich aan melden via Marineveteranendag@mindef.nl, o.v.v. naam en PS-nummer.

Samen willen wij de veteraan een fantastische Veteranendag bezorgen, waarin ontmoeting en gesprekken centraal staan, dus MELDT U AAN!

Veteranendag CZSK

Ook toegankelijk voor alle CZSK medewerkers.

Donderdag 7 juli organiseert het CZSK voor haar veteranen, de Veteranendag Koninklijke Marine in Den Helder. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement bedankt het CZSK haar veteranen voor hun inzet, nu en in het verleden. Traditiegetrouw reizen zo’n 3.000 CZSK veteranen af naar de marinebasis in Den Helder, om oud collega’s te ontmoeten en gezamenlijk herinneringen op te halen.

CZSK hecht veel waarde aan deelname van CZSK-veteranen aan deze dag. Veteranen mogen trots zijn op de veteranenstatus en het werk dat ze in bijzondere omstandigheden hebben uitgevoerd namens Defensie. Op deze dag staan ontmoetingen tussen veteranen en actief dienend personeel centraal, ieder met eigen ervaringen uit zowel het heden als het verleden.

Aanmelden:

Veteranen buiten dienst dienen zich bij het Nederlandse Veteraneninstituut aan te melden via “Mijn NLVi”, per post zal de officiële uitnodiging toegestuurd worden.

Actief dienend personeel die deze dag wil bezoeken en van een lunch wil genieten, kan zich aan melden via Marineveteranendag@mindef.nl, o.v.v. naam en PS-nummer.

Samen willen wij de veteraan een fantastische Veteranendag bezorgen, waarin ontmoeting en gesprekken centraal staan, dus MELDT U AAN!